Skip to main content

NDNV uveo uslugu psihološke pomoći za članstvo

27. jun 2020. Aktuelno
< 1 min čitanja

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) uvelo je uslugu psihološke pomoći svojim članovima, u saradnji sa Centrom za rast i razvoj ljudskog potencijala UBUNTU iz Novog Sada.

“Rad u medijima je pun izazova i stresnih situacija. NDNV želi da pomogne svim članovima koji se suočavaju sa većim teretom stresa na poslu. Besplatna psihološka pomoć koju nudimo dostupna je našim članovima anonimno uz validnu člansku karticu Društva”, naveo je NDNV na svom sajtu.

Dodali su da je novinarstvo među najstresniim profesijama u svetu.

“Da bismo naš posao i dalje radili profesionalno, potrebno je da vodimo računa o sebi. NDNV nudi anonimnu psihološku pomoć svojim članovima, kako lično tako i u onlajn okruženju”, naveo je NDNV.

Objasnili su da pomoć mogu da koriste svi članovi kojima je članska karta udruženja validna.

“Kontaktirajte UBUNTU centar za podršku putem telefona 0658286881 i zakažite susret. Razgovor između vas i terapeuta je anoniman i besplatan. NDNV neće imati uvid u to koji je naš član koristio uslugu. Brinite o sebi, čuvajte svoje mentalno zdravlje”, poručilo je to najstarije nezavisno udruženje novinara na prostorui nekadašnje Jugoslavije.

NDNV od ranije svojim članovima pruža i pravnu podršku, ukoliko je njihov problem u vezi sa novinarskim poslom kojim se bave.

(VOICE)