Skip to main content

Grejs Džons i Dejvid Geta dolaze na Egzit

28. mar 2018. Uncategorized @sr
< 1 min čitanja

Jedna od najvažnijih svetskih umetnica savremenog doba Grejs Džons (Grace Jones) nastupiće ove godine na festivalu Egzit (Exit) u Novom Sadu, najvili su danas organizatori.

Grejs Džons će nastupiti na glavnoj biti Mejn stejdžu (Main Stage), a najavljena je kao „revolucionarna muzička ikona, supermodel i filmska zvezda“.

Ovogodišnji muzički festival Egzit (Exit) zatvoriće jedan od najvećih svetskih hitmejkera,francuski di-džej Dejvid Geta (David Guetta), nastupom na glavnoj festivalskoj bini.

“Najuspešniji muzički producent 21. veka i jedini di-džej koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, ostavši pritom sa obe noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i pre 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone! O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko devet milijardi Jutjub (YouTube) pregleda i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama”, navodi se u saopštenju.

Podseća se da je Dejvid Geta dobitnik i dve Gremi nagrade.

Program na glavnoj festivalskoj bini, u četvrtak, 12. jula, otvoriće američka rok kantautorka Laura Pergolici (Pergoliži), poznatija kao LP, koja je osvojila svetsku muzičku scenu singlom „Lost On You“.

Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray.

(Beta)