News Ticker

Procene su da je prvo veče Egzita posetilo oko 35 hiljada ljudi

Prvo veče festivala Egzit (Exit) prema procenama organizatora i policije, postilo je oko 35.000 ljudi, a veče je proteklo bez narušavanja javnog reda i mira, saopštila je danas novosadska policija.

NOVI SAD, 11. Jula 2014. (Beta) – Prvo veče festivala Egzit (Exit) prema procenama organizatora i policije, postilo je oko 35.000 ljudi, a veče je proteklo bez narušavanja javnog reda i mira, saopštila je danas novosadska policija.

Kako se u sapštenju navodi, tokom rutinskih pregleda posetilaca na kapijama festivala, narkotici su prondajeni i oduzeti od 32 osobe, od kojih su devet strani državljani.

Kod G.B. (37) iz Bosne i Hercegovine, policija je pronašla 69 tableta droge ekstazi, pa je uhapšen i zadržan u pritvoru.

U saopštenju se dodaje da će protiv 31 osobe biti podnete krivične prijave koje ih terete za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija će podneti i krivičnu prijavu i protiv Novosađanina M.V. (26) zbog toga što je fizički nasrnuo na 28-godišnjeg sugrađanina i slomio mu nos. Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka biće pokrenut i protiv B.Z. (28) koji je osumnjičen da je takođe tukao povređenog mladića.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.