Skip to main content

Egzit: Kompletiran spisak zvezda za festival koji počinje za mesec dana

06. jun 2019. Uncategorized @sr
< 1 min čitanja

Za nepunih mesec dana počinje Egzit (Exit) festival, a već je zaokružen dugačak spisak nekih od najvećih svetskih muzičkih zvezda, koji će sa još više od hiljadu akreditovanih umetnika iz celog sveta, nastupiti od 4. do 7. jula na preko četrdeset bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrdjave u Novom Sadu, najavljuju organizatori festivala.

Kako navode, na jednom mestu okupiće se legendarni umetnici koji i dalje suvereno vladaju svetskom scenom, ali i najpopularniji heroji novih generacija čiji globalni hitovi broje više desetina milijardi Jutjub pregleda.

Na EXIT dolazi jedan od najvećih rok bendova svih vreme „Kjur“ (The Cure), ali i mladi rokenrol bend o kome se trenutno najviše priča u celom svetu, Greta van flit (Greta Van Fleet). Medju izvodjačima je i reper Skepta, ali i nova hip-hop umetnica IAMDDB, te čuveni di-džej Karl Koks i danas najpopularnija di-džej zvezda nove generacije Ameli Lens.

Na ovogodišnjem festivalu učetvovaće i američka grupa „Čejnsmoukers“, kao i di džej Snejk.

Organizatori navode da sa hitovima na festival dolaze di-džej duo Dimitri Vegas i Lajk Majk, ali i „Lost Frikvensis“, kao i Tom Voker, kao i Čejst & Status i Dub FX koji će sa publikom na glavnoj bini proslaviti desetogodišnjicu čuvene muzičke kuće UKF.

Njima će se na glavnoj bini pridružiti i višestruko platinasti di-džej duo Filatov i Karas, elektronska zvezda „fjučr funka“ GriZ, a organizatori navode da na tvrdjavu stiže i belgijska di-džejica u usponu, MATTN.

(Beta)