Skip to main content

VOICE pokreće kampanju #VOICEsazajednicom

10. dec 2021. Aktuelno
< 1 min čitanja

Tvoja priča je bitna. Ispričajmo je zajedno. Ti si VOICE. Da bismo se bolje čuli, dolazimo u tvoje mesto, a za to nam je potrebna tvoja podrška. Upravo zato pokrećemo kampanju #VOICEsazajednicom u okviru koje nas možeš podržati.

Podrži nas, doniraj, a ako odlučiš da uplatiš više od 2000 dinara, dobijaš poklon. Kampanja za prikupljanje sredstava #VOICEsazajednicom trajaće od 10. do 20. decembra 2021. godine.

Vojvođanski istraživačko-analitički centar posvećen je u svom radu saradnji sa lokalnim zajednicama. I tu saradnju sad nameravamo da unapredimo. Saradnja VOICE-a i lokalnih zajednica ne ogleda se samo u izveštavanju o bitnim temama, već i u organizovanim susretima sa članova lokalnih zajednica.

Do sada smo organizovali dva takva susreta – u Perlezu i Kuli – gde smo iz prve ruke saznali o čemu članovi zajednice žele da izveštavamo, koje probleme identifikuju kao važne kao i o tome koliko mediji mogu biti snažan saveznik u rešavanju problema.

Takve razgovore i čvršće povezivanje sa lokalnim zajednicama planiramo da nastavimo. I u tome nam je potrebna tvoja pomoć. Tvojom donacijom omogućićeš da posetimo više mesta i da u svakom od njih čujemo GLAS lokalne zajednice, njihovu priču.

I da je potom ispričamo zajedno.

I da je svi čuju – glasno!

Tvoja priča je bitna. Ispričajmo je zajedno. Ti si VOICE.

#VOICEsazajednicom