Skip to main content

NDNV u nedelju organizuje praćenje izbora

19. jun 2020. Aktuelno
< 1 min čitanja

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) će u nedelju, 21. juna, tokom celog dana pratiti izborni proces, pre svega u Vojvodini, a uveče će preko Fejsbuka emitovati program “Cenzus”, saopštilo je danas to novinarsko udruženje.

“Tokom dana ćemo imati lajv blog na sajtu VOICE-a, gde će naši novinari informisati čitaoce o eventualnim nepravilnostima i incidentima, direktno sa biračkih mesta u Vojvodini. Od 20 sati počinje naša specijalna onlajn emisija ‘Cenzus’ u produkciji NDNV Media Hub-a, koju ćete moći da pratite na svim našim društvenim mrežama”, naveo je NDNV.

Dodaje se da će voditelj emisije, novinar Darko Šper, sa sagovornicima analitičarima razgovarati o atmosferi pre i tokom izbora, šta može da se očekuje nakon izbora, o potcenjivačkom odnosu prema pokrajinskim i lokalnim izborima, o ćutanju o pitanjima decentralizacije i regionalizacije, o autonomiji Vojvodine, o tome kakav će biti položaj opozicije nakon izbora, a sumiraće i dešavanja sa lokala sa novinarima koji su dan proveli na terenu.

(VOICE)